Jag kan flyga

Jag kan flyga

tisdag 5 februari 2013

Händer inte mycket....eller?

Nej nu händer det inte mycket. Känns som alla bara går och längtar efter våren, mig inkluderad!

Jag tragglar på med jobb. Äntligen harjag fått gå en effektivitetskurs och jag som trodde att jag var så effektiv...Bah!

Nu är jag i allafall mer effektiv! :) Lite struktur underlättar störningsmomenten, för de är ganska så många just nu.

Jag har börjat spela för en annan violinlärare. Första gången igår. Var faktiskt inte alls nervös men det lät förjävligt ändå. Så fort han hade gått lät det helt okej igen. Ja det var då typiskt....men nu ska jag öva ordentligt. Bland annat ska jag öva på att spela inför fölk och bli mer avslappnad. Det är väl bra?....eller kommer jag tänka "Vad tusan skulle detta vara bra för?"?. Återstår att se.

Sen fick jag två tuppjuck förra veckan. Ett när alla mina arbetskamrater promt skulle knö ner sig vid vårt fikabord där vi redan var 8 st (!) alltså tre fyra till kom och vågande inte sätta sig vid ett eget bort. Jävla flockdjur skingra er!

Andra tuppjucket inträffade på min effektivitetskurs där jag (redan upprörd av en plump herres generaliseringar mellan män och kvinnor) helt sonika kommeterade de övriga deltagarnas problem med "tysta kollegor" med "Låt dom vara ifred!!!!!"

Vad tusan är problemet med att en kollega inte väljer att snacka så mycket? Det blir ju inte bättre av att man försöker tvinga personen i fråga att socialisera sig. De tysta trivs oftast mycket utmärkt med att sitta och lyssna på andra och är någon blyg eller så ja då får väl chefen kolla av med dom efter mötet om det är något de vill tillägga. "alla ska med"  (läs alla ska vara som vi andra) bla bla bla....sånt blir jag så jäkla trött på.

Återstår att se vad dagens tuppjuck kommer bestå av....jag är lite väl känslig nu för tiden....men så är det bara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar